SLCE Architecture open Stunning London Office

As an established architectural practise in New York dating back to 1941, SLCE Architecture now have their sights set on concurring the London market. Creating a beautiful and elegant office right in the heart of the city in Pall Mall is the first step.

Planet Partitioning were on hand to deliver a truly bespoke partitioning and door package for the office refurbishment. Planet 20, our streamlined single glazed system, was chosen to create a sleek, minimal feel throughout the office. Designed to create a light-filled space; the system maximises the glass shown by using slim minimal framework. Frameless glass doors were chosen to additionally complement the glass.

To contrast the glass, black walnut veneer panels were used as an anchoring tool as well as bringing a little New York style to London. TV units were recessed in the solid walls to create seamless lines between wall spaces and the multi-media units.

“We were impressed with Planet Partitioning’s creativity in solving our specific needs for a bespoke installation for our first international office, despite its relatively small size. Their ability to work within small tolerances to provide a sleek product sets a higher bar within the industry.”
James S. Davidson, Partner SLCE Architects

Website Design by Liven Creative