DLA Architecture

Go to DLA Architecture main content
Products: p20
Client: DLA Architecture
Sector: Commercial
Architect: DLA Architecture
Contractor: Triton Construction
Location: Leeds

DLA Architecture

When the DLA Architecture moved from Wakefield into their new Head Offices in St Pauls Street, Leeds, they asked Planet Partitioning to put together the specification for the internal partitioning of their meeting rooms and offices, as part of a Category B fit out.

Our solution

Working with Triton Construction, Planet Partitioning used p20 frameless single glazing to create the meeting rooms, offices and corridor screens over three floors. This included applying a striking coloured graphic across the partitioning and installing glazed doors with a walnut timber surround. All of this was completed in four weeks.

Project insights

After project completion, Planet Partitioning was asked to add extra partitioning to create more offices, and to put together a specification for a new building in the centre of Leeds.

Find out more
Call 01444 247933 or email
marketing@planetcontracting.co.uk

Project highlights

“Planet provided us with a quality product and a very professional service throughout the job”.

Aharon Fegan DLA Architecture

Website Design by Liven Creative