Chevron

Go to Chevron main content
Products: p100
Client: Chevron
Sector: Commercial
Architect: JM Architects / Michael Laird
Contractor: ISG Construction
Location: Aberdeen

Chevron

Chevron is an American multinational energy company, active in more than 180 countries. The first floor of its Aberdeen office, Chevron House, needed a complete internal refresh, with new offices and meeting rooms.

Planet Partitioning had carried out all the internal partitioning for Chevron’s new 110,000 sq. ft. building eight years previously and stood the test of time, so JM Architects asked that Planet draw up the specification to meet the client’s acoustic performance requirements. As work progressed, Planet Partitioning worked with ISG Construction and architects Michael Laird.

Our solution

Using p100 double glazed partitioning for all meeting rooms and offices ensured high acoustic performance, while applying a ‘V’ shaped orange design on both the inside and outside provided contrast and depth. Installing double glazed doors also complemented p100 in looks and performance.

Project insights

Planet Partitioning created a light and airy working environment for staff in Chevron House, through clever use of large areas of glazing.

Find out more
Call 01444 247933 or email
marketing@planetcontracting.co.uk

Project highlights

Website Design by Liven Creative