Planet Partitioning Complete works at Santander Triton Sq

Having already agreed to supply the bank’s branches with our partitioning, doors and internal glazing nationwide, Planet Partitioning were the obvious choice to help with Santander’s London Head Quarters in Triton Sq. The project, which included the refurbishment of VIP meeting rooms required a premium finish and high sound attenuation levels.

Working with Marks Barfield Architects and Main Contractor Bluu, Planet put together the internal specification for the internal glazed partitions and doors. Installing Planet 100 double-glazed partitioning and single and double Sonotec doors in all the VIP meeting rooms, the look and the high sound attenuation levels required were easily met. In addition, Tech panels were installed to accommodate electronic room booking systems, while the meeting rooms and the restaurant area had matching manifestation detail. Added privacy was ensured where it was needed most – in the meeting rooms, with three-quarter-high switchable glass division panels. This achieved perfect balance between good levels of natural light and meeting room privacy.

FireTec doors on the ground floor help meet the building’s strict fire strategy requirements, while Planet Partitioning selected a polyester powder-coated colour scheme to complement the meeting rooms’ bronze anodised aluminium colour.

To ensure minimum disruption to Santander, the majority of the work was undertaken at evenings and weekends.

For a striking finish, the partitioning framework was finished in bronze anodised aluminium. You can never be sure of colour consistency between patches with anodized bronze, but Planet Partitioning’s high attention to detail and strict quality control ensured a consistent look throughout the framework.

This work is part of larger contract that will see Planet Partitioning refurbishing all the internal partitioning in the Santander building and the adjacent retail branch.
For more information on this project please email: marketing@planetpartioning.co.uk

Website Design by Liven Creative